Over mij

Pepijn van Hulst is een Nederlandse acteur, die rollen vertolkte in tv-series als De 12 van Oldenheim en Mocro Mafia. Ook was hij te zien in verschillende bioscoopfilms, waaronder Dorsvloer vol Confetti en Soof 2.

Pepijn wordt geboren in Amsterdam op 25 december 1978. Als kind is hij al een ras-entertainer op familiefeestjes. In zijn jeugdjaren is Pepijn erg onder de indruk van de acteurs die hij voorbij ziet komen in de vele films die hij kijkt. Op latere leeftijd ontdekt hij dat acteren ook iets voor hem is en studeert hij af aan Theaterschool De Trap.

Na zijn acteursopleiding doet hij veel ervaring op met acteren voor de camera. Tijdens die jaren op de set wordt het voor Pepijn duidelijk wat hij het liefst wil bereiken met acteren: onderdeel zijn van mooie verhalen door de meest uiteenlopende personages te vertolken in films en series. Hij is onder andere te zien in Soof 2, Dorsvloer vol Confetti, Mocro Mafia en De 12 van Oldenheim. Pepijn blijft zich ontwikkelen als acteur. Zo volgt hij in 2022 de Chubbuck Techniek bij Romy Irene.